Op zoek naar een stevig hoesje of goede case voor je iPhone 12?

×
Ga terug naar het overzicht

Op zoek naar een stevig hoesje of goede case voor je iPhone 12?

Op zoek naar een stevig hoesje voor je iPhone 12? Of een goede case voor de nieuwe iPhone 12 Pro? iRepaircentre.nl zet de beste hoesjes voor u op een rij, zodat u verzekerd bent van bescherming, goede grip en een prachtig uiterlijk. 

Heb je net de nieuwe iPhone 12 gekocht of ga je dat nog doen? Grote kans dat je wil investeren in een hoesje van goede kwaliteit. Een goed hoesje zorgt voor minder krassen en beschadigingen op jouw toestel. 

UAG

Wil je ultieme bescherming voor jouw iPhone 12? Dan is de transparante plyo back case van Urban Armor exact wat jij nodig hebt! De cases van Urban Armor Gear zijn ontwikkeld door extreme sporters in Californië. De hoesjes hebben een Militair Standaard Certificaat. Dit betekent dat de hoesjes 26 valtesten van 1.20m hoogte hebben doorstaan, waardoor kans op schade minimaal is.  Bovendien is de Plyo Backcase gemaakt van vederlicht, krasbestendig materiaal en blijven de knoppen van je iPhone 12 altijd toegankelijk.

Valenta Telefoonhoesjes

Met een telefoonhoesje van Valenta zorg je ervoor dat je telefoon beschermd is tegen gebruikerssporen en val- en stootschade. De hoesjes zijn gemaakt van echt leer of van een combinatie van leer met Eco-leer.

Accezz

Dit merk heeft vier productlijnen die jou constante toegankelijkheid tot jouw apparaat bieden.  De productlijnen Protect, Impact, Mobility en Charge & Connect hebben producten met verschillende kenmerken. Ga je voor ultieme bescherming? Kies dan de hoesjes van de Impactlijn, met schokabsorberend TPU materiaal en extra ribbels voor goede grip. Voor een flinterdun design en handige opbergvakjes voor pasjes kies jij voor de Protect series.

Ga terug naar het overzicht
Onze tijden:
Ma: 12:00 – 18:00
Di t/m vr: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 13:00
Zondag Gesloten
Waarom iRepairCentre.nl
Apple, Android en Windows
Verzenden door heel Nederland
Haal- & Brengservice
Hulp op afstand
Contactdetails
036 – 30 00 561
[email protected]
Grootzeil 4
3891 KH Zeewolde
Op basis van 80 waarderingen.
G Petersen
G Petersen
2021-03-15
De achterkant van mijn samsung telefoon was kapot. Die is netjes gemaakt, goede en heldere communicatie en inzichtelijke prijzen.
Gerrit Drost
Gerrit Drost
2021-03-01
Altijd tevreden. Goede service meedenken. Toppie. 🙏🙏🙏
Bob Voorbraak
Bob Voorbraak
2021-02-12
Snel, eerlijk en realistisch. Aanrader!
Sweet Ing
Sweet Ing
2021-01-28
Goede service, zeer klantvriendelijk!
Nicole K
Nicole K
2021-01-28
Makkelijk een afspraak kunnen plannen via WhatsApp. Helaas was er een verkeerd onderdeel besteld dus moest een dagje langer wachten voordat ik mijn telefoon weer gerepareerd terug kreeg. Wel goed op de hoogte gehouden via mail die ze sturen. Reparatie goed uitgevoerd, vriendelijk personeel.
Robbert van den Hoek
Robbert van den Hoek
2020-12-17
Diverse malen geweest en altijd goed en snel geholpen voor een redelijke prijs.
Richard van der Flier
Richard van der Flier
2020-08-29
Vriendelijk, deskundig en betrouwbaar. Ze bleven zelfs iets langer voor ons open tot het probleem gefixt was. Aanrader!
Meer dan 10 jaar ervaring

Meer dan 10 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een professionele reparateur van uw smartphone, tablet, laptop of computer? Wij heten u van harte welkom in onze winkel in Zeewolde. We werken alleen met hoogwaardige materialen. Bent u al bekend met onze Breng- en haalservice? Binnen een dagdeel is uw toestel opgehaald en weer teruggebracht. Interesse?

Neem contact op