iRepair Centre blogs

De 5 meest originele gadgets

×
Ga terug naar het overzicht

De 5 meest originele gadgets

Ben je op zoek naar geweldig gadgets voor uzelf of om iemand cadeau te doen? Wil je iets anders geven dan een standaard bodylotion of douchegel? Wij hebben voor u 5 te gekke gadgets samengesteld die zorgen voor een perfect cadeau voor Kerstmis, een verjaardag of misschien wilt u iemand een cadeau doen die geslaagd is. Verschillende telefoon gadgets die u in huis wilt hebben! Bekijk hieronder de beste gadgets van Nederland!

De 5 meest originele gadgets

1. Screenprotector Clearplex

Screenprotectors zijn tegenwoordig in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. De Clearplex screenprotector is op maat te snijden en daarom zijn ze voor alle smartphones beschikbaar. Een Clearplex is een sterke, onzichtbare folie die krassen op jouw touchscreen voorkomt en schade door stoten tegengaat. Zo heeft je extra lang plezier van je smartphone.

Bij een tablet heb je ook veel profijt van een Clearplex screenprotector. Misschien heb je de tablet niet de hele dag mee in handen en heb je je toestel in de tas of rugzak. Dan kunnen bijvoorbeeld je sleutels krassen maken op je apparaat. Allemaal dingen waar je beeldscherm mee beschadigd kan worden. Dankzij de folie blijft je scherm bij normaal gebruik lang tot zowel helemaal schade- en krasvrij!

  • De screenprotector Clearplex voor een tablet: 25,-
  • De screenprotector Clearplex voor een smartwatch: 15,-

2. Telefoonhoesjes

Een telefoonhoesje om je toestel zorgt ervoor dat je apparaat extra goed wordt beschermd. De UAG-hoesjes zijn military grade, wat betekent dat het telefoonhoesje extreme kwaliteitstesten heeft doorstaan en zeker tegen een stootje zal kunnen. In combinatie met een Clearplex heb je echt een premium bescherming voor je telefoon. De hoesjes zijn in verschillende merken verkrijgbaar in de winkel en vandaag voor 15:00 uur besteld, kun je morgen je UAG-hoesje ophalen in de winkel.

  • UAG telefoonhoesjes

3. Refurbished iPad

Refurbished apparaten zijn toestellen die ná gebruik grondig zijn nagekeken, volledig zijn gerepareerd en professioneel zijn gereinigd. Daarnaast zit er op de refurbished toestellen altijd garantie. Met een iPad kun je echt alle kanten mee op, een iPad is namelijk erg veelzijdig. Je kunt de iPad makkelijk meenemen naar je werk, of je kunt er ook voor kiezen om de iPad gezamenlijk thuis te gebruiken. Wij hebben twee refurbished iPads in onze winkel liggen:

  • IPad 2018 | Opslagcapaciteit 32GB | Kleur: Space Gray
  • IPad 2019 | Opslagcapaciteit: 32GB | Kleur: Space Gray

4. Refurbished iPhone

Waarom zou je een refurbished IPhone kopen? Om drie redenen: Je betaalt voor een refurbished iPhone een stuk minder dan voor een nieuw model. De iPhones werken net zo goed als de meeste nieuwe toestellen. Ten tweede is het duurzaam, het is namelijk beter voor het milieu. Je kiest ervoor om een telefoon te hergebruiken. Dankzij het opknappen van al eerder gebruikte iPhones worden er veel minder telefoons weggegooid en wordt het milieu minder belast. Tot slot is een refurbished toestel betrouwbaar. Wanneer je kiest voor een tweedehands toestel, weet je niet zeker of deze technisch in orde is. Bekijk ons assortiment van alle refurbished IPhone toestellen

  • iPhone 12 Mini 64GB Space Gray
  • iPhone Xs 64GB Space Gray
  • iPhone SE (2020) 64GB Space Gray
  • iPhone 8 64GB Space Gray

5. Refurbished MacBook

De MacBook’s doen kwalitatief gezien niet onder voor een nieuw model. Dankzij de grondige opknapbeurt krijg je een zo goed als nieuw en uitstekend werkende MacBook in handen. Alle refurbished apparaten worden getest aan de hand van een checklist met 22 criteria. Daarnaast hebben ze ook nog een nieuwe accu en ondergaan ze een grondige reiniging. Daardoor weten wij zeker dat we een kwaliteitsproduct aan u meegeven.

  • MacBook pro 13” 2020 Intel i5, 8GB Ram, 256GB SSD
  • MacBook air 13” M1 8GB ram, 256GB SSD

Let op: de voorraad gaat er snel doorheen, dus neem contact op via 036 – 30 00 561 of [email protected]. De levertijd die wij hanteren is één werkdag wanneer een model op is of als u een specifiek model iPhone, iPad of MacBook wilt.

Neem contact op

Ga terug naar het overzicht
Onze tijden:
Ma: 12:00 – 18:00
Di t/m vr: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 13:00
Zondag Gesloten
Waarom iRepairCentre.nl
Smartphones, Tablets en Computers
Verzenden door heel Nederland
Haal- & Brengservice
Hulp op afstand
Contactdetails
036 – 30 00 561
[email protected]
Grootzeil 4
3891 KH Zeewolde

Greep uit onze reviews

Meer dan 10 jaar ervaring

Meer dan 10 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een professionele reparateur van uw smartphone, tablet, laptop of computer? Wij heten u van harte welkom in onze winkel in Zeewolde. We werken alleen met hoogwaardige materialen. Enkele van de merken waar wij mee werken zijn Huawei, Samsung, Google phone, Apple, Windows, Nokia, HTC, LG, Motorola en OnePlus. Bent u al bekend met onze Breng- en haalservice? Binnen een dagdeel is uw toestel opgehaald en weer teruggebracht. Interesse?

Neem contact op