Blog

Feiten van fictie onderscheiden of gewoon op zoek naar artikelen omtrent smartphones, laptops en pc's ?
iRepairCentre.nl zet ze voor u op een rij.

                         

Op zoek naar een stevig hoesje of goede case voor je iPhone 12?

Op zoek naar een stevig hoesje voor je iPhone 12? Of een goede case voor de nieuwe iPhone 12 Pro? iRepaircentre.nl zet de beste hoesjes voor u op een rij, zodat u verzekerd bent van bescherming, goede grip en een prachtig uiterlijk. 

Heb je net de nieuwe iPhone 12 gekocht of ga je dat nog doen? Grote kans dat je wil investeren in een hoesje van goede kwaliteit. Een goed hoesje zorgt voor minder krassen en beschadigingen op jouw toestel. 

  1. UAG

Wil je ultieme bescherming voor jouw iPhone 12? Dan is de transparante plyo back case van Urban Armor exact wat jij nodig hebt! De cases van Urban Armor Gear zijn ontwikkeld door extreme sporters in Californië. De hoesjes hebben een Militair Standaard Certificaat. Dit betekent dat de hoesjes 26 valtesten van 1.20m hoogte hebben doorstaan, waardoor kans op schade minimaal is.  Bovendien is de Plyo Backcase gemaakt van vederlicht, krasbestendig materiaal en blijven de knoppen van je iPhone 12 altijd toegankelijk.

  1. Valenta Telefoonhoesjes

Met een telefoonhoesje van Valenta zorg je ervoor dat je telefoon beschermd is tegen gebruikerssporen en val- en stootschade. De hoesjes zijn gemaakt van echt leer of van een combinatie van leer met Eco-leer.

  1. Accezz

Dit merk heeft vier productlijnen die jou constante toegankelijkheid tot jouw apparaat bieden.  De productlijnen Protect, Impact, Mobility en Charge & Connect hebben producten met verschillende kenmerken. Ga je voor ultieme bescherming? Kies dan de hoesjes van de Impactlijn, met schokabsorberend TPU materiaal en extra ribbels voor goede grip. Voor een flinterdun design en handige opbergvakjes voor pasjes kies jij voor de Protect series.

Smartphone accu’s: de 5 meest gestelde vragen beantwoord!

Een oplader naast je bed, een tweede in je tas en een derde snoer in je auto. Tegenwoordig is het niet gek om je telefoon meerdere malen per dag aan de oplader te leggen. De dagen dat jij een week zonder oplader voor je Nokia 3310 op pad kon, zijn voorbij. Dat is eigenlijk niet zo gek, want de smartphone van nu vervult veel meer functies dan alleen maar bellen (en Snake spelen)! Het grote, heldere scherm nodigt uit om veel internet te verbruiken en video’s te kijken. Vaak vergeten we dat dit veel vraagt van de accu van je telefoon! Wij ontvangen regelmatig vragen over de batterijduur van apparaten. In dit artikel worden de meest voorkomende voor je beantwoord! Lees meer…

Refurbished smartphones, tablets en laptops – goedkoop of duurkoop?

Refurbished producten zijn een goede uitkomst voor mensen die niet de hoofdprijs willen betalen. En dat zijn veel mensen, want de verkoop van refurbished apparatuur is de laatste jaren flink toegenomen. Het klinkt aantrekkelijk, een opgeknapte iPhone voor veel minder geld – maar waar moet je op letten zodat jouw goedkope vangst geen duurkoop wordt?
Lees meer…