Ipad reparatie Zwolle

iRepairCentre.nl

Ipad reparatie Zwolle

Wist u dat ons team bestaat uit ruim 5 specialisten en vakmensen? Met ruim 10 jaar ervaring zijn wij hét adres voor reparaties, upgrades, screenprotectors en refurbished toestellen in de Polders en omstreken.

Reparatie? Klik hier Afspraak maken
×
Onze tijden:
Ma: 12:00 – 18:00
Di t/m vr: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 13:00
Zondag Gesloten
Waarom iRepairCentre.nl
Smartphones, Tablets en Computers
Verzenden door heel Nederland
Haal- & Brengservice
Hulp op afstand
Contactdetails
036 – 30 00 561
[email protected]
Grootzeil 4
3891 KH Zeewolde
Ipad reparaties Zwolle

Ipad reparatie Zwolle

Ipad reparatie Zwolle. Ipads horen er helemaal bij in dit mobiele tijdperk, of het nu een iPad, een Samsung tab of een ander merk is. Een Ipad is het gemak van een groot scherm zonder een hele laptop mee te slepen. Je kunt snel wat op internet zoeken of een e-mail versturen. Maar ook muziek luisteren, een filmpje kijken of gewoon even een spelletje spelen. We doen het allemaal op onze Ipad.

Afspraak maken

Schade aan uw Ipad

Schade aan uw Ipad

Maar wat nu, wanneer u tijdens het gebruik uw Ipad uit uw handen laat vallen en het scherm barst? U wilt de knoppen gebruiken maar deze reageren niet meer (goed). Ojee u heeft een glas limonade over uw Ipad laten vallen. In al deze gevallen gaat u op zoek naar een vakkundige reparatiespecialist voor uw Ipad. iRepairCentre biedt de oplossing! Wanneer u bij zichzelf denkt “waar vind ik snelle Ipad reparatie Zwolle?” Bij iRepairCentre bent u aan het juiste adres. Als u een afspraak met ons maakt zijn de meeste Ipad reparaties binnen 90 minuten uitgevoerd.

Ik wil meer weten

Ipad reparaties in Zwolle

Ipad reparatie Zwolle

Tegenwoordig is een Ipad niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Denk bijvoorbeeld aan uw schoolgaande kinderen. Er zijn een heleboel (middelbare) scholen die ouders vragen een Ipad aan te schaffen deels ter vervanging van schoolboeken. Als uw Ipad kapot gaat is dat heel erg vervelend en wilt u natuurlijk graag dat u deze snel weer gebruiken kunt zoals u dat gewend was. In de meeste gevallen kunnen wij uw Ipad nog dezelfde dag voor u herstellen. Bovendien is iRepairCentre al ruim 6 jaren gespecialiseerd in Ipad reparaties. Hierdoor kunnen we vrijwel elke defecte Ipad repareren. Kortom iRepairCentre is dé reparatiespecialist voor uw Smartphone, Ipad, laptop of computer.

Afspraak maken

Service iRepairCentre

Service iRepairCentre

Denkt u hierbij aan merken zoals Apple, Samsung, Huawei, LG, Sony e.d. die wij voor u kunnen repareren. Wij:

 • bieden een snelle service aan met heldere tarieven en geven u een eerlijk advies.
 • doen uitgebreid onderzoek, wanneer u niet precies weet wat er kapot is.
 • bieden snelle en vakkundige reparatieservice, op afspraak mogelijk binnen 30 minuten, voor Ipads hanteren wij 90 minuten
 • kunnen uw apparaat zowel hardwarematig als softwarematig herstellen
 • hanteren vaste prijzen inclusief BTW en montage
 • geven op de meeste reparaties 12 maanden garantie
 • monteren de originele onderdelen
 • werken ESD-safe
 • kunnen diverse moederbord reparaties uitvoeren
 • zijn goed bereikbaar en u kunt bij ons voor de deur parkeren
 • kunnen garantiegevallen direct via Apple voor u afhandelen

Ik wil meer weten

Waarom iRepairCentre

Waarom iRepairCentre?

De kosten van een reparatie zijn afhankelijk van het merk en type Ipad en het defect. Voor de meest voorkomende reparaties kunt u de prijzen op onze website iRepairCentre raadplegen. Onze reparatietarieven zijn vrijwel meteen duidelijk en heel transparant, wij hanteren vaste prijzen die wij op onze website up-to-date houden. Mocht uw reparatie er niet tussen staan of heeft u een andere vraag neem dan gerust contact met ons op 036 – 30 00 561 of via e-mail: [email protected], wij helpen u graag verder. U kunt ook altijd vrijblijvend bij ons binnen lopen op ons bezoekadres Grootzeil 4 in Zeewolde.

Afspraak maken

Onze tijden:
Ma: 12:00 – 18:00
Di t/m vr: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 13:00
Zondag Gesloten
Waarom iRepairCentre.nl
Smartphones, Tablets en Computers
Verzenden door heel Nederland
Haal- & Brengservice
Hulp op afstand
Contactdetails
036 – 30 00 561
[email protected]
Grootzeil 4
3891 KH Zeewolde

Greep uit onze reviews

Meer dan 10 jaar ervaring

Meer dan 10 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een professionele reparateur van uw smartphone, tablet, laptop of computer? Wij heten u van harte welkom in onze winkel in Zeewolde. We werken alleen met hoogwaardige materialen. Enkele van de merken waar wij mee werken zijn Huawei, Samsung, Google phone, Apple, Windows, Nokia, HTC, LG, Motorola en OnePlus. Bent u al bekend met onze Breng- en haalservice? Binnen een dagdeel is uw toestel opgehaald en weer teruggebracht. Interesse?

Neem contact op