Voor al uw computerreparaties

Over ons

×

Over ons

Als u op zoek bent naar een professionele reparateur van uw smartphone, tablet, laptop of computer, dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij ons staan kwaliteit, klantvriendelijkheid en service bovenaan. Dit vindt u bij ons terug in de onderdelen en gereedschappen die wij gebruiken ,maar ook in de benadering naar onze klanten. Wij zijn er op gericht u als klant te ontzorgen op een laagdrempelige manier. iRepairCentre.nl.nl is uw vertrouwde adres als het gaat om kennis over al uw Apple producten, zowel hardware-, als softwarematig. Zelfs reparaties op chipniveau kunnen wij voor u uitvoeren.  

Ruim 6 jaren geleden zijn wij gestart met het repareren van Apple producten. Gewoonweg uit liefde voor de kwaliteit en duurzaamheid van deze apparaten. Dit is nog steeds onze dagelijkse routine, echter hebben we in de loop van de tijd ons blikveld verbreed en voeren wij ook reparaties van tal van andere merken uit. Niets is ons te gek en er zijn maar weinig dingen die we niet zijn tegengekomen de afgelopen jaren.

Dus wanneer u op zoek bent naar een eerlijk en vakkundig advies voor een defect aan uw mobiele apparaat of computer, dan staan onze mensen altijd voor u klaar om u te woord te staan! U kunt tijdens onze openingstijden altijd telefonisch contact opnemen op 036 – 30 00 561 of stuur gerust een e-mail naar [email protected]l. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom op ons bezoekadres Grootzeil 4 in Zeewolde.

Neem contact op

Onze tijden:
Ma: 12:00 – 18:00
Di t/m vr: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 13:00
Zondag Gesloten
Waarom iRepairCentre.nl
Apple, Android en Windows
Verzenden door heel Nederland
Haal- & Brengservice
Hulp op afstand
Contactdetails
036 – 30 00 561
[email protected]
Grootzeil 4
3891 KH Zeewolde
Op basis van 80 waarderingen.
G Petersen
G Petersen
2021-03-15
De achterkant van mijn samsung telefoon was kapot. Die is netjes gemaakt, goede en heldere communicatie en inzichtelijke prijzen.
Gerrit Drost
Gerrit Drost
2021-03-01
Altijd tevreden. Goede service meedenken. Toppie. 🙏🙏🙏
Bob Voorbraak
Bob Voorbraak
2021-02-12
Snel, eerlijk en realistisch. Aanrader!
Sweet Ing
Sweet Ing
2021-01-28
Goede service, zeer klantvriendelijk!
Nicole K
Nicole K
2021-01-28
Makkelijk een afspraak kunnen plannen via WhatsApp. Helaas was er een verkeerd onderdeel besteld dus moest een dagje langer wachten voordat ik mijn telefoon weer gerepareerd terug kreeg. Wel goed op de hoogte gehouden via mail die ze sturen. Reparatie goed uitgevoerd, vriendelijk personeel.
Robbert van den Hoek
Robbert van den Hoek
2020-12-17
Diverse malen geweest en altijd goed en snel geholpen voor een redelijke prijs.
Richard van der Flier
Richard van der Flier
2020-08-29
Vriendelijk, deskundig en betrouwbaar. Ze bleven zelfs iets langer voor ons open tot het probleem gefixt was. Aanrader!
Meer dan 10 jaar ervaring

Meer dan 10 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een professionele reparateur van uw smartphone, tablet, laptop of computer? Wij heten u van harte welkom in onze winkel in Zeewolde. We werken alleen met hoogwaardige materialen. Bent u al bekend met onze Breng- en haalservice? Binnen een dagdeel is uw toestel opgehaald en weer teruggebracht. Interesse?

Neem contact op