iRepair Centre blogs

De 7 voordelen van refurbished

×
Ga terug naar het overzicht

De 7 voordelen van refurbished

Laten we beginnen bij het begin. Wat betekent refurbished eigenlijk? Een refurbished toestel is een tweedehands product dat voor bepaalde tijd in gebruik is geweest. De letterlijke betekenis is ‘gereviseerd’; het maken van een nieuwe, gerectificeerde, verbeterde of gemoderniseerde versie.

Voordat het toestel in de winkel terecht komt, wordt het product goed nagekeken, volledig gerepareerd en professioneel gereinigd. Hierbij worden ook bepaalde onderdelen vervangen zoals de accu of het scherm van het tweedehands product.

Het grootste voordeel is dat een refurbished toestel goedkoper is dan een nieuw toestel. Dat klink als een ideale deal toch? Wanneer je voor jezelf of voor je medewerkers van je bedrijf telefoons, tablets of laptops koopt, is het wellicht een goed idee om eens te overwegen om refurbished apparatuur aan te schaffen. Wij hebben voor jou 7 redenen op waarom jij voor een refurbished toestel kunt kiezen.

De 7 voordelen van refurbished

1. Kosten

Apple producten zijn nog steeds erg gewild. Daar hangt echter wel een prijskaartje aan. Een refurbished toestel is een goede optie om geld te besparen. Je kan vaak wel 20 tot 50% korting krijgen op een tweedehands artikel.

2. Duurzaam

De productie van nieuwe toestellen zorgen voor veel CO2 uitstoot en is slecht voor het milieu. Met de aankoop van een refurbished toestel, help je mee om de steeds groter wordende elektronische afvalberg te verminderen en zorg jij voor een duurzamere samenleving verklein je de CO2 voetafdruk.

3. Betrouwbaar

Het belangrijkste advies is om je smartphone warm te houden. Berg je telefoon op in je jaszak of in je binnenzak zodat de batterij van je toestel opgewarmd wordt door je lichaam. Als het buiten sneeuwt of vriest en je hebt handschoenen mee, kun je jouw smartphone ook in je handschoenen stoppen.

4. Garantie

Wanneer je een tweedehands toestel op marktplaats koopt, heb je geen garantie als je na een aantal dagen schade ondervindt. Echter wanneer je een refurbished toestel bij een reparatiewinkel koopt, krijg je vaak 1 of 2 jaar garantie. Bij iRepairCentre geven wij jou 2 jaar garantie op alle toestellen zodat jij geen risico hoeft te lopen.

5. Gecertificeerde testen

Een refurbished apparaat moet aan een aantal criteria voldoen. Zo krijgen de producten bij iRepairCentre altijd een nieuwe accu, een grondige reiniging en worden de apparaten gekeurd aan de hand van 22 keuringspunten. Voldoet het toestel niet aan alle eisen? Dan wordt het exemplaar teruggestuurd.

6. Deskundige hulp en service

Wanneer het toestel niet meer naar behoren werkt, bieden wij deskundige hulp en service aan zodat jij niet met de gebakken peren zit.

7. Verschillende modellen

Ben je op zoek naar een specifiek refurbished toestel zoals een telefoon, tablet, MacBook of iMac? Dan kun je bij ons een zoekopdracht indienen. Op basis van het type toestel en jouw budget, gaan wij op zoek naar een kwalitatief refurbished apparaat dat hier op aansluit.

Refurbished

Ga terug naar het overzicht
Onze tijden:
Ma: 12:00 – 18:00
Di t/m vr: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 13:00
Zondag Gesloten
Waarom iRepairCentre.nl
Smartphones, Tablets en Computers
Verzenden door heel Nederland
Haal- & Brengservice
Hulp op afstand
Contactdetails
036 – 30 00 561
[email protected]
Grootzeil 4
3891 KH Zeewolde

Greep uit onze reviews

Meer dan 10 jaar ervaring

Meer dan 10 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een professionele reparateur van uw smartphone, tablet, laptop of computer? Wij heten u van harte welkom in onze winkel in Zeewolde. We werken alleen met hoogwaardige materialen. Enkele van de merken waar wij mee werken zijn Huawei, Samsung, Google phone, Apple, Windows, Nokia, HTC, LG, Motorola en OnePlus. Bent u al bekend met onze Breng- en haalservice? Binnen een dagdeel is uw toestel opgehaald en weer teruggebracht. Interesse?

Neem contact op