iRepair Centre blogs

De screenprotector op maat: Clearplex

×
Ga terug naar het overzicht

De screenprotector op maat: Clearplex

Screenprotectors zijn tegenwoordig in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. De ClearPlex screenprotector is op maat te snijden en daarom zijn ze voor alle smartphones en tablets beschikbaar. Een ClearPlex is een sterke, onzichtbare folie die krassen op jouw touchscreen voorkomt en schade door stoten tegengaat. Zo heb jij extra lang plezier van je smartphone of tablet.

De geschiedenis van de ClearPlex

De ClearPlex is ontwikkeld voor de auto-industrie. Bijvoorbeeld de ruiten van onder andere een Lamborghini en andere high-end auto’s. Niet veel later is NASA het als enige beschermfolie gaan gebruiken om toestellen en tablets die de ruimte in gingen te beschermen.

De voordelen van een Clearplex screenprotector

 • Beschermd
  De ClearPlex voorkomt krassen op jouw touchscreen en gaat schade door stoten tegen. Door de sterke folie van de ClearPlex is je touchscreen uitstekend beschermd.
 • Op maat
  Het fijne van een ClearPlex screenprotector is dat deze helemaal op maat gesneden kan worden voor jouw toestel. Het apparaat dat screenprotectors maakt, heeft meer dan 4000 modellen in de database staan. De kans dat jouw toestel er tussen zit is enorm groot!
 • Flexibiliteit
  De ClearPlex screenprotector is super flexibel. Sommige telefoons hebben namelijk een afronding aan de zijkant en de nieuwste telefoons kan je zelfs omklappen. Hiervoor is de screenprotector ook geschikt. De folie zal ondanks alle bewegingen niet loslaten waardoor je nieuwe telefoon optimaal beschermd is.
 • Bijna niet zichtbaar
  Je kan een ClearPlex screenprotector in principe eigenlijk zien als een tweede huidlaag van je smartphone of tablet. Doordat de folie zo dun is, zie je de folie bijna tot niet zitten op je telefoon.
 • Geen gebruikerssporen
  De folie wordt met een speciale verwijderbare gel op het toestel geplakt, zodat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn, mocht je de screenprotector verwijderen.

Bij een tablet heb je ook veel profijt van een ClearPlex bescherming. Misschien loop je er niet de hele dag mee in je handen en heb je je toestel in je tas of rugzak. Dan kunnen bijvoorbeeld je sleutels krassen maken op je apparaat. Allemaal dingen waar je beeldscherm mee beschadigd kan worden. Dankzij de folie blijft je scherm bij normaal gebruik lang tot zowel helemaal schade- en krasvrij!

Neem contact op Ga terug naar het overzicht
Onze tijden:
Ma: 12:00 – 18:00
Di t/m vr: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 13:00
Zondag Gesloten
Waarom iRepairCentre.nl
Smartphones, Tablets en Computers
Verzenden door heel Nederland
Haal- & Brengservice
Hulp op afstand
Contactdetails
036 – 30 00 561
[email protected]
Grootzeil 4
3891 KH Zeewolde

Greep uit onze reviews

Meer dan 10 jaar ervaring

Meer dan 10 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een professionele reparateur van uw smartphone, tablet, laptop of computer? Wij heten u van harte welkom in onze winkel in Zeewolde. We werken alleen met hoogwaardige materialen. Enkele van de merken waar wij mee werken zijn Huawei, Samsung, Google phone, Apple, Windows, Nokia, HTC, LG, Motorola en OnePlus. Bent u al bekend met onze Breng- en haalservice? Binnen een dagdeel is uw toestel opgehaald en weer teruggebracht. Interesse?

Neem contact op