iRepair Centre blogs

Op zoek naar een stevig hoesje of goede case voor je iPhone 12?

×
Ga terug naar het overzicht

Op zoek naar een stevig hoesje of goede case voor je iPhone 12?

Op zoek naar een stevig hoesje voor je iPhone 12? Of een goede case voor de nieuwe iPhone 12 Pro? iRepaircentre.nl zet de beste hoesjes voor u op een rij, zodat u verzekerd bent van bescherming, goede grip en een prachtig uiterlijk. 

Heb je net de nieuwe iPhone 12 gekocht of ga je dat nog doen? Grote kans dat je wil investeren in een hoesje van goede kwaliteit. Een goed hoesje zorgt voor minder krassen en beschadigingen op jouw toestel. 

UAG

Wil je ultieme bescherming voor jouw iPhone 12? Dan is de transparante plyo back case van Urban Armor exact wat jij nodig hebt! De cases van Urban Armor Gear zijn ontwikkeld door extreme sporters in Californië. De hoesjes hebben een Militair Standaard Certificaat. Dit betekent dat de hoesjes 26 valtesten van 1.20m hoogte hebben doorstaan, waardoor kans op schade minimaal is.  Bovendien is de Plyo Backcase gemaakt van vederlicht, krasbestendig materiaal en blijven de knoppen van je iPhone 12 altijd toegankelijk.

Valenta Telefoonhoesjes

Met een telefoonhoesje van Valenta zorg je ervoor dat je telefoon beschermd is tegen gebruikerssporen en val- en stootschade. De hoesjes zijn gemaakt van echt leer of van een combinatie van leer met Eco-leer.

Accezz

Dit merk heeft vier productlijnen die jou constante toegankelijkheid tot jouw apparaat bieden.  De productlijnen Protect, Impact, Mobility en Charge & Connect hebben producten met verschillende kenmerken. Ga je voor ultieme bescherming? Kies dan de hoesjes van de Impactlijn, met schokabsorberend TPU materiaal en extra ribbels voor goede grip. Voor een flinterdun design en handige opbergvakjes voor pasjes kies jij voor de Protect series.

Ga terug naar het overzicht
Onze tijden:
Ma: 12:00 – 18:00
Di t/m vr: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 13:00
Zondag Gesloten
Waarom iRepairCentre.nl
Smartphones, Tablets en Computers
Verzenden door heel Nederland
Haal- & Brengservice
Hulp op afstand
Contactdetails
036 – 30 00 561
[email protected]
Grootzeil 4
3891 KH Zeewolde

Greep uit onze reviews

Meer dan 10 jaar ervaring

Meer dan 10 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een professionele reparateur van uw smartphone, tablet, laptop of computer? Wij heten u van harte welkom in onze winkel in Zeewolde. We werken alleen met hoogwaardige materialen. Enkele van de merken waar wij mee werken zijn Huawei, Samsung, Google phone, Apple, Windows, Nokia, HTC, LG, Motorola en OnePlus. Bent u al bekend met onze Breng- en haalservice? Binnen een dagdeel is uw toestel opgehaald en weer teruggebracht. Interesse?

Neem contact op