iPhone reparatie Lelystad

iRepairCentre.nl

iPhone reparatie Lelystad

Wist u dat ons team bestaat uit ruim 5 specialisten en vakmensen? Met ruim 10 jaar ervaring zijn wij hét adres voor reparaties, upgrades, screenprotectors en refurbished toestellen in de Polders en omstreken.

Reparatie? Klik hier Afspraak maken
×
Onze tijden:
Ma: 12:00 – 18:00
Di t/m vr: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 13:00
Zondag Gesloten
Waarom iRepairCentre.nl
Smartphones, Tablets en Computers
Verzenden door heel Nederland
Haal- & Brengservice
Hulp op afstand
Contactdetails
036 – 30 00 561
[email protected]
Grootzeil 4
3891 KH Zeewolde
iPhone reparatie in Lelystad

iPhone reparatie Lelystad

iPhone reparatie Lelystad. Een iPhone is niet meer weg te denken. U gebruikt hem om te bellen of een berichtje te sturen. Om iets op internet te zoeken of de weg te vinden. Maar ook gewoon om muziek te luisteren of een spelletje spelen. We kunnen het tegenwoordig allemaal op onze iPhone.

Afspraak maken

Kapotte iPhone Lelystad

Kapotte iPhone Lelystad

Maar wat als u tijdens het gebruik uw iPhone laat vallen en het glas barst? Uw homeknop reageert niet meer (goed). Uw batterij gaat heel erg snel leeg. Ojee u heeft uw iPhone in het water laten vallen, wat nu? In al deze gevallen gaat u op zoek naar een vakkundige reparatiespecialist voor uw iPhone. iRepairCentre biedt de oplossing! Als u zich afvraagt “waar vind ik snelle iPhone reparatie Lelystad?” Bij iRepairCentre bent u aan het juiste adres. Wij repareren uw iPhone in veel gevallen terwijl u wacht. Wanneer u een afspraak met ons maakt zijn de meeste reparaties binnen 30 minuten uitgevoerd.

Ik wil meer weten

Waarom iRepairCentre

Waarom iRepairCentre?

We kunnen eigenlijk niet meer zonder telefoon. Als uw iPhone kapot gaat is dat heel erg vervelend. U wilt natuurlijk graag dat u uw iPhone snel weer gebruiken kunt zoals u dat gewend was. In de meeste gevallen kunnen wij uw iPhone nog dezelfde dag voor u herstellen. iRepairCentre is al ruim 6 jaren gespecialiseerd in iPhone reparaties en we kunnen hierdoor vrijwel elke defecte iPhone repareren. Ook voor problemen met uw iPad, MacBook of iMac kunt u bij ons terecht?

Bekijk telefoonreparaties

Service-iRepairCentre

Service iRepairCentre

iRepairCentre is dé reparatiespecialist voor uw iPhone, iPad, iPod, MacBook of iMac. Ook andere merken zoals Samsung, Huawei, LG, Sony e.d. kunnen wij voor u repareren. Wij:

 • bieden een snelle service aan, met heldere tarieven en geven u een eerlijk advies.
 • doen uitgebreid onderzoek, wanneer u niet precies weet wat er kapot is.
 • bieden snelle en vakkundige reparatieservice, op afspraak mogelijk binnen 30 minuten.
 • kunnen uw apparaat zowel hardwarematig als softwarematig herstellen
 • hanteren vaste prijzen inclusief BTW en montage
 • geven op de meeste reparaties 12 maanden garantie
 • monteren de originele onderdelen
 • werken ESD-safe
 • kunnen diverse moederbord reparaties uitvoeren
 • zijn goed bereikbaar en u kunt bij ons voor de deur parkeren
 • kunnen garantiegevallen direct via Apple voor u afhandelen

Ik wil meer weten

Wat kost uw iPhone reparatie

Wat kost uw iPhone reparatie?

De kosten van een reparatie zijn afhankelijk van het type iPhone, iPad, MacBook of iMac en het defect. Voor de meest voorkomende reparaties kunt u de prijzen op onze website iRepairCentre raadplegen. Onze reparatietarieven zijn vrijwel meteen duidelijk en heel transparant, wij hanteren vaste prijzen die wij op onze website up-to-date houden. Mocht uw reparatie er niet tussen staan of heeft u een andere vraag neem dan gerust contact met ons op 036 – 30 00 561 of via e-mail: [email protected], wij helpen u graag verder. U kunt ook altijd vrijblijvend bij ons binnen lopen op ons bezoekadres Grootzeil 4 in Zeewolde.

Bekijk telefoonreparaties

Onze tijden:
Ma: 12:00 – 18:00
Di t/m vr: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 13:00
Zondag Gesloten
Waarom iRepairCentre.nl
Smartphones, Tablets en Computers
Verzenden door heel Nederland
Haal- & Brengservice
Hulp op afstand
Contactdetails
036 – 30 00 561
[email protected]
Grootzeil 4
3891 KH Zeewolde

Greep uit onze reviews

Meer dan 10 jaar ervaring

Meer dan 10 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een professionele reparateur van uw smartphone, tablet, laptop of computer? Wij heten u van harte welkom in onze winkel in Zeewolde. We werken alleen met hoogwaardige materialen. Enkele van de merken waar wij mee werken zijn Huawei, Samsung, Google phone, Apple, Windows, Nokia, HTC, LG, Motorola en OnePlus. Bent u al bekend met onze Breng- en haalservice? Binnen een dagdeel is uw toestel opgehaald en weer teruggebracht. Interesse?

Neem contact op