Laptop reparatie Lelystad

iRepairCentre.nl

Laptop reparatie Lelystad

Wist u dat ons team bestaat uit ruim 5 specialisten en vakmensen? Met ruim 10 jaar ervaring zijn wij hét adres voor reparaties, upgrades, screenprotectors en refurbished toestellen in de Polders en omstreken.

Reparatie? Klik hier Afspraak maken
×
Onze tijden:
Ma: 12:00 – 18:00
Di t/m vr: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 13:00
Zondag Gesloten
Waarom iRepairCentre.nl
Smartphones, Tablets en Computers
Verzenden door heel Nederland
Haal- & Brengservice
Hulp op afstand
Contactdetails
036 – 30 00 561
[email protected]
Grootzeil 4
3891 KH Zeewolde
Laptop reparatie Lelystad

Laptop reparatie Lelystad

Laptop reparatie Lelystad. Een laptop is niet meer weg te denken. Veel werkzaamheden zijn er van afhankelijk en ook uw schoolgaande kinderen kunnen al niet meer zonder. Internet gebruiken of een e-mail versturen. Uw presentatie afspelen via een beamer of een document schrijven. Maar ook muziek luisteren, FaceTime bellen met een verre vriend/ vriendin of gewoon even een spelletje spelen.

Afspraak maken

Defecte laptop

Defecte laptop

Wat doet u dan wanneer uw laptop ineens niet meer werkt zoals u dat gewend bent? Misschien heeft zit er een fout in uw software of wordt uw laptop ineens heel erg traag en u wilt deze graag weer up-to-date hebben. Het scherm is tijdens het vervoeren gebroken of gaat het niet meer aan. De laptop geeft vreemde storingen. Ojee u heeft een glas thee over het toetsenbord gegooid. In al deze gevallen gaat u op zoek naar een vakkundige reparatiespecialist voor uw laptop. iRepairCentre biedt de oplossing! Wanneer u bij zichzelf denkt “waar vind ik snelle laptop reparatie Lelystad?” Bij iRepairCentre bent u aan het juiste adres. Op afspraak herstellen wij de meeste klachten in 1 dag.

Ik wil meer weten

Waarom iRepairCentre

Waarom iRepairCentre?

Bent u afhankelijk van uw laptop voor uw werk, bijvoorbeeld als zelfstandig ondernemer, dan kunt u uw laptop waarschijnlijk niet al te lang missen. Als uw laptop kapot gaat is dat dan ook heel erg vervelend. U wilt natuurlijk graag dat uw laptop snel weer gebruiken zoals u dat gewend was. Wij kunnen uw laptop zowel softwarematig als hardwarematig snel en vakkundig voor u repareren. Ook vochtschades of een defect op het moederbord kunnen wij herstellen. Een grafische chip reparatie (GPU) kunnen wij binnen 5 werkdagen voor u uitvoeren. iRepairCentre is al ruim 6 jaren gespecialiseerd in laptop reparaties en we kunnen hierdoor vrijwel elke defecte laptop repareren. Ook voor problemen met uw iPhone, iPad of iMac kunt u bij ons terecht?

Afspraak maken

Service iRepairCentre

Service iRepairCentre

iRepairCentre is dé reparatiespecialist voor uw iPhone, iPad, iPod, laptop of iMac. Ook andere merken zoals Samsung, Huawei, LG, Sony e.d. kunnen wij voor u repareren. Wij:

 • bieden een snelle service aan met heldere tarieven en geven u een eerlijk advies
 • doen uitgebreid onderzoek, wanneer u niet precies weet wat er kapot is
 • bieden snelle en vakkundige reparatieservice
 • kunnen uw apparaat zowel hardwarematig als softwarematig herstellen
 • hanteren vaste prijzen inclusief BTW en montage
 • geven op de meeste reparaties 12 maanden garantie
 • monteren de originele onderdelen
 • werken ESD-safe
 • kunnen diverse moederbord reparaties uitvoeren
 • zijn goed bereikbaar en u kunt bij ons voor de deur parkeren
 • kunnen garantiegevallen direct via Apple voor u afhandelen

Ik wil meer weten

Wat kost uw laptop reparatie

Wat kost uw Laptop reparatie?

De kosten van een reparatie zijn afhankelijk van het type laptop, iPhone, iPad of iMac en het defect. Voor de meest voorkomende reparaties kunt u de prijzen op onze website iRepairCentre raadplegen. Onze reparatietarieven zijn vrijwel meteen duidelijk en heel transparant, wij hanteren vaste prijzen die wij op onze website up-to-date houden. Mocht uw reparatie er niet tussen staan of heeft u een andere vraag neem dan gerust contact met ons op 036 – 30 00 561 of via e-mail: [email protected], wij helpen u graag verder. U kunt ook altijd vrijblijvend bij ons binnen lopen op ons bezoekadres Grootzeil 4 in Zeewolde.

Afspraak maken

Onze tijden:
Ma: 12:00 – 18:00
Di t/m vr: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 13:00
Zondag Gesloten
Waarom iRepairCentre.nl
Smartphones, Tablets en Computers
Verzenden door heel Nederland
Haal- & Brengservice
Hulp op afstand
Contactdetails
036 – 30 00 561
[email protected]
Grootzeil 4
3891 KH Zeewolde

Greep uit onze reviews

Meer dan 10 jaar ervaring

Meer dan 10 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een professionele reparateur van uw smartphone, tablet, laptop of computer? Wij heten u van harte welkom in onze winkel in Zeewolde. We werken alleen met hoogwaardige materialen. Enkele van de merken waar wij mee werken zijn Huawei, Samsung, Google phone, Apple, Windows, Nokia, HTC, LG, Motorola en OnePlus. Bent u al bekend met onze Breng- en haalservice? Binnen een dagdeel is uw toestel opgehaald en weer teruggebracht. Interesse?

Neem contact op