Over ons, particuliere en zakelijke reparaties

                         

 

 

PrijzenPlan je reparatie

Wie zijn wij en waar staan we voor…

Als u op zoek bent naar een professionele reparateur van uw smartphone, tablet, laptop of computer, dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij ons staan kwaliteit, klantvriendelijkheid en service bovenaan. Dit vindt u bij ons terug in de onderdelen en gereedschappen die wij gebruiken maar ook in de benadering naar onze klanten. Wij zijn er op gericht u als klant te ontzorgen op een laagdrempelige manier. iRepairCentre.nl is uw vertrouwde adres als het gaat om kennis over al uw Apple producten, zowel hardware-, als softwarematig. Zelfs reparaties op chipniveau kunnen wij voor u uitvoeren.  

Ruim 6 jaren geleden  zijn wij gestart met het repareren van Apple producten, gewoonweg uit liefde voor de kwaliteit en duurzaamheid van deze apparaten.  Dit is nog steeds onze dagelijkse routine, echter hebben we in de loop van de tijd ons blikveld verbreed en voeren wij ook reparaties van tal van andere merken uit. Niets is ons te gek en er zijn maar weinig dingen die we niet zijn tegen gekomen de afgelopen jaren.

Dus wanneer u op zoek bent naar een eerlijk en vakkundig advies voor een defect aan uw mobiele apparaat of computer dan staan onze mensen altijd voor u klaar om u te woord te staan! U kunt tijdens onze openingtijden altijd telfonisch contact opnemen op 036-3000561 of stuur gerust een e-mail naar [email protected]. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom op ons bezoekadres Grootzeil 4 in Zeewolde

ZAKELIJKE KLANTEN 

                         

Waarom u kiest voor iRepairCentre.nl

+

Haal & breng service: vaak binnen 2 uur uw toestel gehaald en gebracht

Wachten op uw reparatie met internet en koffie. Handig als u toch verder wilt werken.

Mogelijkheid om op factuur te betalen