Smartphone reparatie Almere

iRepairCentre.nl

Smartphone reparatie Almere

Wist u dat ons team bestaat uit ruim 5 specialisten en vakmensen? Met ruim 10 jaar ervaring zijn wij hét adres voor reparaties, upgrades, screenprotectors en refurbished toestellen in de Polders en omstreken.

Reparatie? Klik hier Afspraak maken
×
Onze tijden:
Ma: 12:00 – 18:00
Di t/m vr: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 13:00
Zondag Gesloten
Waarom iRepairCentre.nl
Smartphones, Tablets en Computers
Verzenden door heel Nederland
Haal- & Brengservice
Hulp op afstand
Contactdetails
036 – 30 00 561
[email protected]
Grootzeil 4
3891 KH Zeewolde
Almere smartphone reparatie

Smartphone reparatie Almere

Smartphone reparatie Almere. Een leven zonder mobiele telefoon is bijna niet meer voor te stellen. Wat als u tijdens het gebruik, uw telefoon laat vallen en het glas van uw scherm barst? Uw batterij gaat heel erg snel leeg of de knopjes werken niet meer (goed). Ojee u heeft uw telefoon in het toilet laten vallen, wat nu? In al deze gevallen gaat u op zoek naar een vakkundige reparatiespecialist voor uw smartphone. iRepairCentre biedt de oplossing! Als u zich afvraagt “waar vind ik snelle smartphone reparatie Almere?” Bij iRepairCentre bent u aan het juiste adres. Wij repareren uw smartphone in veel gevallen terwijl u wacht. Wanneer u een afspraak met ons maakt zijn de meeste reparaties binnen 30 minuten uitgevoerd.

Afspraak maken

Waarom iRepairCentre smartphone reparatie

Waarom iRepairCentre?

We kunnen eigenlijk niet meer zonder telefoon. Als uw smartphone kapot gaat is dat heel erg vervelend. U wilt natuurlijk graag dat u uw telefoon snel weer gebruiken kunt zoals u dat gewend was. In de veel gevallen kunnen wij uw telefoon nog dezelfde dag voor u herstellen. iRepairCentre is al ruim 6 jaren gespecialiseerd in smartphone reparaties en we kunnen hierdoor vrijwel elke defecte telefoon repareren.

iRepairCentre.nl is dé reparatiespecialist voor uw iPhone, iPad, iPod, MacBook of iMac. Ook andere merken zoals Samsung, Huawei, LG, Sony, HTC, OnePlus e.d. kunnen wij voor u repareren. Wij:

 • bieden een snelle service aan, met heldere tarieven en geven u een eerlijk advies.
 • doen uitgebreid onderzoek, wanneer u niet precies weet wat er kapot is.
 • bieden snelle en vakkundige reparatieservice, op afspraak mogelijk binnen 30 minuten.
 • kunnen uw apparaat zowel hardwarematig als softwarematig herstellen
 • hanteren vaste prijzen inclusief BTW en montage
 • geven op de meeste reparaties 12 maanden garantie
 • monteren de originele onderdelen
 • werken ESD-safe
 • kunnen diverse moederbord reparaties uitvoeren
 • zijn goed bereikbaar en u kunt bij ons voor de deur parkeren
 • kunnen garantiegevallen direct via Apple voor u afhandelen

Ik wil meer weten

Service iRepairCentre

Service iRepairCentre

De kosten van een reparatie zijn afhankelijk van het merk en type smartphone en het defect. Voor de meest voorkomende reparaties kunt u de prijzen op onze website iRepairCentre raadplegen. Onze reparatietarieven zijn vrijwel meteen duidelijk en heel transparant, wij hanteren vaste prijzen die wij op onze website up-to-date houden. Mocht uw reparatie er niet tussen staan of heeft u een andere vraag neem dan gerust contact met ons op 036 – 30 00 561 of via e-mail: [email protected], wij helpen u graag verder. U kunt ook altijd vrijblijvend bij ons binnen lopen op ons bezoekadres Grootzeil 4 in Zeewolde.

Ik wil meer weten

Onze tijden:
Ma: 12:00 – 18:00
Di t/m vr: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 13:00
Zondag Gesloten
Waarom iRepairCentre.nl
Smartphones, Tablets en Computers
Verzenden door heel Nederland
Haal- & Brengservice
Hulp op afstand
Contactdetails
036 – 30 00 561
[email protected]
Grootzeil 4
3891 KH Zeewolde

Greep uit onze reviews

Meer dan 10 jaar ervaring

Meer dan 10 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een professionele reparateur van uw smartphone, tablet, laptop of computer? Wij heten u van harte welkom in onze winkel in Zeewolde. We werken alleen met hoogwaardige materialen. Enkele van de merken waar wij mee werken zijn Huawei, Samsung, Google phone, Apple, Windows, Nokia, HTC, LG, Motorola en OnePlus. Bent u al bekend met onze Breng- en haalservice? Binnen een dagdeel is uw toestel opgehaald en weer teruggebracht. Interesse?

Neem contact op