Telefoonwinkel in Zeewolde

iRepairCentre.nl

Telefoonwinkel Zeewolde

Bent u op zoek naar een betrouwbare telefoonwinkel in Zeewolde? Dan bent u bij iRepair Centre aan het juist adres. Wij zijn gespecialiseerd in reparaties, upgrades, screenprotectors en refurbished toestellen.

Reparatie? Klik hier Afspraak maken
×
Onze tijden:
Ma: 12:00 – 18:00
Di t/m vr: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 13:00
Zondag Gesloten
Waarom iRepairCentre.nl
Smartphones, Tablets en Computers
Verzenden door heel Nederland
Haal- & Brengservice
Hulp op afstand
Contactdetails
036 – 30 00 561
[email protected]
Grootzeil 4
3891 KH Zeewolde
Telefoonwinkel Zeewolde

Telefoonwinkel Zeewolde

Bent u op zoek naar een telefoonwinkel in Zeewolde? Dan bent u bij iRepair Centre aan het juiste adres. Met ruim 10 jaar ervaring zijn wij hét adres voor al uw reparaties, upgrades, screenprotectors en refurbished toestellen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het repareren van de meest voorkomende merken zoals Apple, Samsung, Huawei, OnePlus en nog veel meer!

Afspraak maken

Kies voor top kwaliteit

Kies voor kwaliteit

Bij ons kiest u voor kwaliteit, service en garantie. Wij bieden een breed assortiment refurbished telefoons, tablets en computers aan. De kwaliteit komt erg in de buurt van een nieuw toestel. Wanneer u op zoek bent naar op maat gesneden screenprotectors van hoge kwaliteit kunt u langskomen bij ons in de winkel of een afspraak maken via de onderstaande knop.

Ik wil meer weten

Refurbished telefoonwinkel in Zeewolde

Refurbished telefoonwinkel Zeewolde

Wij zijn dé refurbished telefoonwinkel in Zeewolde en omstreken. Een refurbished telefoon, tablet of computer is een gebruikt product die grondig is nagekeken, volledig gerepareerd en professioneel gereinigd. De kwaliteit komt erg in de buurt van een nieuw toestel. Daarnaast werkt het goed en is het device erg betrouwbaar. Bij het aanschaffen van een refurbished product komt u verschillende classificaties tegen. Hier zijn geen standaarden voor, wij raden het dan ook aan om hier goed op te letten.

Afspraak maken

Refurbished producten in Zeewolde

Refurbished producten Zeewolde

De accu van een refurbished telefoon wordt altijd vervangen. Wanneer u de accu van u tablet wil vervangen, wordt er eerst gekeken of deze nog naar behoren werkt. Mocht dit niet het geval zijn, wordt de accu uiteraard vervangen.
Een refurbished product in onze telefoonwinkel in Zeewolde betekent:

• Elke telefoon ondergaat een grondige reiniging;
• Altijd een nieuwe accu in de telefoon;
• Een jong, schadevrij toestel;
• Goede prijs-kwaliteitverhouding;
• Altijd deskundige hulp en service.

De refurbished producten worden vaak in goede staat aangeboden, echter is dit niet altijd het geval. Bij ons werkt het product altijd zo goed als nieuw en krijgt u bij aankoop van één van onze producten een passend garantietermijn. Loop gerust bij onze telefoonwinkel in Zeewolde naar binnen of plan direct een afspraak in via de onderstaande knop.

Ik wil meer weten

Screenprotectors telefoonwinkel in Zeewolde

Screenprotectors telefoonwinkel Zeewolde

Bij onze telefoonwinkel in Zeewolde kunt u terecht voor de beste screenprotector, genaamd “Clearplex”. De Clearplex is compleet onzichtbaar en wordt op maat gesneden voor uw toestel vanuit een database van meer dan 4000 modellen. Denk hierbij aan de bekende merken zoals Apple, Samsung, Huawei, OnePlus en ga zo maar door. De Clearplex is ontwikkeld voor de auto-industrie voor ruiten van onder andere Lamborghini en andere high-end auto’s.

Niet veel later is NASA het als beschermfolie gaan gebruiken om hun eigen toestellen en tablets te beschermen in de ruimte. Wij snijden de folie voor u in de winkel op maat, inclusief alle uitsparingen. De folie wordt met een speciale verwijderbare gel op het toestel geplakt, zodat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn.

Afspraak maken

Onze tijden:
Ma: 12:00 – 18:00
Di t/m vr: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 13:00
Zondag Gesloten
Waarom iRepairCentre.nl
Smartphones, Tablets en Computers
Verzenden door heel Nederland
Haal- & Brengservice
Hulp op afstand
Contactdetails
036 – 30 00 561
[email protected]
Grootzeil 4
3891 KH Zeewolde

Greep uit onze reviews

Meer dan 10 jaar ervaring

Meer dan 10 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een professionele reparateur van uw smartphone, tablet, laptop of computer? Wij heten u van harte welkom in onze winkel in Zeewolde. We werken alleen met hoogwaardige materialen. Enkele van de merken waar wij mee werken zijn Huawei, Samsung, Google phone, Apple, Windows, Nokia, HTC, LG, Motorola en OnePlus. Bent u al bekend met onze Breng- en haalservice? Binnen een dagdeel is uw toestel opgehaald en weer teruggebracht. Interesse?

Neem contact op