Refurbished iPhone of iPad

Een refurbished iPhone of iPad is een gebruikte iPhone/iPad die grondig is nagekeken, volledig gerepareerd en professioneel gereinigd. De kwaliteit van zo’n toestel komt erg in de buurt van een nieuw toestel. Een refurbished iPhone/iPad werkt daarom goed en is betrouwbaar en bijna niet van nieuw te onderscheiden.

De aanschaf van een refurbished iPhone/iPad merkt u ook in uw portemonnee, aangezien een refurbished telefoon of tablet aanzienlijk scheelt in de aanschaf ten opzichte van een nieuwe. iRepaircentre.nl levert de hoogste kwaliteit refurbished iPhones en iPads met vaak twee jaar garantie.

De beste kwaliteit

Bij het kopen van refurbished iPhones online kom je verschillende classificaties tegen. Helaas zijn hier geen standaarden voor, dus let goed op wanneer u een refurbished iPhone/iPad aanschaft! iRepaircentre.nl helpt u graag met al uw vragen over refurbished iPhones/iPad.

Met de aanschaf van een refurbished telefoon of tablet bij iRepaircentre.nl werkt alles zoals bij een nieuwe. Bij ons wordt de accu van een iPhone altijd vervangen, en wordt de accu van een iPad extra goed bekeken of deze nog goed is! Vaak worden refurbished modellen als ‘in goede staat’ aangeboden wanneer de batterij nog voor maximaal 80% werkt. Wij nemen hier geen genoegen mee. Bij iRepaircentre.nl wordt de accu altijd vervangen.

Een refurbished iPhone of iPad bij iRepairCentre.nl betekend:

  • Altijd een nieuwe batterij in jouw refurbished iPhone
  • Wij bieden alleen de jongste, minst gebruikte en schadevrije telefoons en tablets aan.
  • Elke telefoon ondergaat een grondige check aan de hand van onze eigen checklist en standaarden
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Altijd deskundige hulp en service

Wilt u meer weten over onze refurbished iPhones en iPads, welke modellen wij momenteel voorradig hebben in ons uitgebreide assortiment of liever direct een van onze schadevrije iPhones aanschaffen? Neemt dan direct contact met ons op. We staan u graag te woord

Bel ons! 0363000561

Kies voor duurzaamheid: shop refurbished!

Refurbished toestellen dragen bij aan een beter milieu. De productie van een nieuw toestel kost ontzetten veel energie, wat voor CO^2-uitstoot zorgt. Door een refurbished toestel te kopen doe jij iets goeds voor het milieu.
Waar moet je op letten bij het kopen van een refurbished iPhone? Klik hier om ons recent geschreven artikel over refurbished iPhones te lezen