Probello Zeewolde

Tarieven refurbished

×

Tarieven refurbished

Een refurbished iPhone of iPad is een gebruikte iPhone of iPad die grondig is nagekeken, volledig gerepareerd en professioneel gereinigd. De kwaliteit van zo’n toestel komt erg in de buurt van een nieuw toestel. Een refurbished iPhone of iPad werkt daarom goed, is betrouwbaar en bijna niet van nieuw te onderscheiden.

De aanschaf van een refurbished iPhone of iPad merkt u ook in uw portemonnee, aangezien een refurbished telefoon of tablet aanzienlijk scheelt in aanschafprijs ten opzichte van een gloednieuwe. iRepairCentre levert de hoogste kwaliteit refurbished iPhones en iPads met vaak twee jaar garantie.

De beste kwaliteit

Bij het online kopen van refurbished iPhones kom je verschillende classificaties tegen. Helaas zijn hier geen standaard richtlijnen voor, dus let goed op wanneer u een refurbished iPhone of iPad aanschaft. iRepairCentre helpt u graag met al uw vragen over refurbished apparaten van Apple.

Met de aanschaf van een refurbished telefoon of tablet bij iRepairCentre werkt alles zoals bij een nieuwe. Wij vervangen altijd de accu van een Iphone en de accu van een iPad wordt extra goed bekeken, want over het algemeen werkt deze nog goed. Vaak worden refurbished modellen als ‘in goede staat’ aangeboden wanneer de batterij nog voor maximaal 80% werkt. Wij nemen hier geen genoegen mee. Bij iRepaircentre.nl wordt een niet optimaal werkende accu altijd vervangen.

Een refurbished iPhone of iPad bij iRepairCentre betekent:

  • Altijd een nieuwe batterij in jouw refurbished iPhone;
  • Wij bieden alleen de jongste, minst gebruikte en schadevrije telefoons en tablets aan;
  • Elke telefoon ondergaat een grondige check aan de hand van onze eigen checklist en standaarden;
  • Goede prijs kwaliteit verhouding;
  • Altijd deskundige hulp en service.

Wilt u meer weten over onze refurbished iPhones en iPads? Bijvoorbeeld welke modellen wij momenteel voorradig hebben in ons uitgebreide assortiment of liever direct een van onze schadevrije iPhones aanschaffen? Neemt dan direct contact met ons op. We staan u graag te woord.

Neem direct contact op

Kies voor duurzaamheid: shop refurbished!

Refurbished toestellen dragen bij aan een beter milieu. De productie van een nieuw toestel kost ontzetten veel energie, wat voor CO^2-uitstoot zorgt. Door een refurbished toestel te kopen doe jij iets goeds voor het milieu.
Waar moet je op letten bij het kopen van een refurbished iPhone? Klik hier om ons recent geschreven artikel over refurbished iPhones te lezen.

Onze tijden:
Ma: 12:00 – 18:00
Di t/m vr: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 13:00
Zondag Gesloten
Waarom iRepairCentre.nl
Smartphones, Tablets en Computers
Verzenden door heel Nederland
Haal- & Brengservice
Hulp op afstand
Contactdetails
036 – 30 00 561
[email protected]
Grootzeil 4
3891 KH Zeewolde

Greep uit onze reviews

Meer dan 10 jaar ervaring

Meer dan 10 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een professionele reparateur van uw smartphone, tablet, laptop of computer? Wij heten u van harte welkom in onze winkel in Zeewolde. We werken alleen met hoogwaardige materialen. Enkele van de merken waar wij mee werken zijn Huawei, Samsung, Google phone, Apple, Windows, Nokia, HTC, LG, Motorola en OnePlus. Bent u al bekend met onze Breng- en haalservice? Binnen een dagdeel is uw toestel opgehaald en weer teruggebracht. Interesse?

Neem contact op